Fler spelningar på Draken Live | Draken live

Fler spelningar på Draken Live

26 april 2023

Draken Live fortsätter att fylla på med grymma akter inför en magisk live-höst! Som utlovat bjuder vi på allt från konserter till livepodd och humor.

Först ut med livepodd är inga andra än Gynning & Berg som förlänger sin livepoddturné Live Del 1 året ut. Carolina Gynning och Carina Berg är två av Sveriges mest populära poddare och TV-profiler som dessutom gjort succé på Sveriges livescener. Den 1 och 2 december är det dags för Göteborg och Draken Live. Det kommer att bli episkt!

”Det ska bli så otroligt lyxigt att få fortsätta med detta oväntade svinroliga spektakel. Det som först skulle vara en liten livepodd växte till en hel show. Och publiken, som är vår tredje huvudrollsinnehavare är ju bara BÄST. Vi älskar att få möta alla glada lyssnare som skickar så mycket kärlek upp på scen!” säger Carolina Gynning & Carina Berg.

Därutöver presenterar vi även den australiensiska komikerduon – och det globala humorfenomenet – The Umbilical Brothers som kommer till Sverige med sin helt nya show The Distraction.

Älskar du att titta på skärmar? Ser du på en skärm just nu? Då borde du komma ut lite oftare. Mer specifikt till en föreställning där en stor skärm spelar en viktig roll.

The Umbilicals använder energin från liveframträdanden tillsammans med upplevelsen att gå på bio och kombinerar det till en helt ny föreställning som utspelas på scen samtidigt som på bioduk. Resultatet liknar inget de tidigare har gjort och inget du tidigare har sett. Uttrycket ”blow your mind” får en helt annan innebörd här.

Biljetter till båda föreställningarna släpps den 28 april kl 10.00. Läs mer här.