Ditt besök

Inför ditt besök till Draken Live kan det såklart uppstå frågor eller funderingar. I menyn hittar du svar på våra vanligaste frågor, om tillgänglighet, och hur du hittar hit. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att höra av dig till oss på info@drakenlive.se

Information gällande väskförbud

Evenemang som är tillståndspliktiga eller anmälningspliktiga omfattas av ett totalt väskförbud för publika besökare. Polisen inför beslutet successivt, vilket betyder att alla framtida ansökningar för större evenemang kommer omfattas av detta. De som redan har fått ett tillstånd eller bevis om anmälan av sitt evenemang från polisen omfattas inte.

Draken Live omfattas inte av väskförbudet, men vi tar säkerhetsläget på största allvar och kommer att vidta åtgärder för att öka säkerheten vid besöket.

Följande gäller vid besök på Draken Live:

– Väskor större än ett A4-ark kommer att kontrolleras vid entrén.
– För att göra kontrollen smidig uppmanar vi er att helst lämna väskan hemma.
– Kom i god tid till arrangemanget, väskkontrollen kan innebära viss köbildning utomhus.

Vi har löpande dialog med myndigheter och anpassar våra arrangemang efter rådande lagstiftning och påbud. Observera att instruktioner kan komma att ändras och att vi då kommunicerar med den mejladress som uppgivits vid bokningstillfället (om biljetten köpts via en auktoriserad försäljningskanal).

För mer information om säkerhetsläget och väskförbudet hänvisar vi till:
Polisen.se samt Krisinformation.se