Draken Live presenterar DEBUT – Johanna Frostling första artist att inta den ikoniska scenen

27 februari 2024

Nu lanserar vi stolt den nya satsningen Draken Live Debut. En arena där nya artister får möjlighet att möta publiken på vår klassiska nöjesscen som vanligtvis gästas av många av landets största artister. Nya artister kan spela för en stor publik på en professionell scen, och för etablerade artister ges möjligheten att testa nytt material på en publik. Publiken i sin tur ges chansen att uppleva det bästa av nya akter på en ikonisk scen. Och dessutom alltid till ett förmånligt pris från 150 kr. Win-win helt enkelt.

Först ut på Draken Live Debut är Johanna Frostling, tidigare del av artistduon Klara & Jag, som den 17 mars gör solodebut live med nyskriven musik.

Johanna Frostling, tidigare en del av duon Klara & Jag och låtskrivare som bland annat ligger bakom Olivia Lobatos ”Syrener”, som har streamats över 41 miljoner gånger på Spotify, debuterar den 15 mars som soloartist med den färska singeln ”Död snö”, med ett nytt och råare sound. Den 18 mars premiärspelas singeln och annat nytt låtmaterial live när Draken Live Debut går av stapeln.

– Det här blir min första spelning efter uppbrottet med Klara & Jag. Att min debut som soloartist blir på ett så klassiskt ställe som Draken Live känns otroligt lyxigt och kul, säger Johanna Frostling.

Varmt välkommen!