Draken är tillbaka!

26 november 2022

Hösten 2023 är en av Göteborgs mest anrika scener tillbaka  – Draken Live.

Clarion Hotel Draken har ingått ett samarbete med Krall Entertainment gällande nöjesscenen Draken. Krall Entertainment ansvarar för att skapa Göteborgs nya mötesplats för nöjesupplevelser och döper om till Draken Live.

– Hotellet har ambitionen att vara en självklar mötesplats i Göteborg. Det ska vara hela stans vardagsrum. I lobbyn, i barerna, i restaurangen högst upp och i fantastiska Draken-lokalen. Det är en kulturinstitution och jag är väldigt glad över vårt samarbete med att väcka huset till liv igen och kan dessutom inte tänka mig nån bättre att kicka igång Draken i september än Jill Johnson, säger Clarion Hotel Drakens ägare Petter Stordalen.

Draken startade som en biosalong 1956 och har sedan dess varit en tydlig symbol för Göteborg. Utbudet på Draken Live kommer att anpassas till både tidigare och nya besökare.

”Det är med stolthet som vi tar oss an uppdraget att driva Draken Live. Vi vill erbjuda ett brett utbud med show, konserter, jazz och humor. Och för att fira att Draken Live går Live, är det perfekt att som premiärshow presentera en jubileumsshow som Simply The Best” säger Patrik Krall, Krall Entertainment.