Jill Johnson ”Simply The Best”

Jill fyller 50 år under 2023 vilket vi har valt att hylla och fira storslaget och länge, med en helt unik showupplevelse. Efter en vår på Cirkus i Stockholm flyttar showen till Göteborg och Draken Live. Premiär 21 september 2023.

”Jag älskar att fira och det känns fantastiskt att få göra detta tillsammans med publiken även i Göteborg. Det är underbart att få fortsätta!” säger Jill Johnson

Showens namn ”Simply The Best” är precis så som vi ser Jill, en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst.

Showen produceras av några av Sveriges absolut bästa showskapare och är designad som en upplevelse utöver det vanliga. Alla låtarna ni vill höra från Jills rika katalog är med. För även om hennes hjärta på många sätt klappar allra mest för countrymusiken där hon med sin jordade känsla alltid berör magiskt och kraftfullt, så hyser hon också kärlek och nyfikenhet för flera andra genrer och uttrycksformer. Därför kommer ni i denna show även att bjudas på en genreöverskridande kavalkad av Jills absoluta musikaliska favoriter blandat med de stora låtarna och arrangemangen. Allt detta framfört av Jills handplockade orkester, tillika Sveriges absolut bästa musiker under ledning av Stefan Brunzell.

Detta är en show som inte bara bjuder in till fest med en briljant artist. Det är en extraordinär upplevelse för alla er som älskar att bli bjudna på storslagen underhållning, inklusive kvällens jubilerande och SJÄLVKLARA STJÄRNA Jill Johnson… eller som ni själva kommer att märka…

Hon är ”Simply The Best”!

JILL JOHNSON
Jill Johnson är en av Sveriges i särklass mest folkkära och bästa artister. En hyllad singer-songwriter, programledare och TV-personlighet.

Jill har turnerat sedan 14 års ålder, har över 30 år på scenen, släppt 20 egna skivalbum och dessutom otaliga samarbeten med nationella och internationella artistkollegor som t.ex. Rascal Flatts, Lionel Richie, Mauro Scocco, Doug Seegers, Ronan Keating, Miriam Bryant och många fler. Jill är dessutom Grammis-vinnare och Kristallen-vinnare för både bästa programledare och för hennes helt egna TV- program ”Jills Veranda”. Hon har även tilldelats Hans Majestät Konungens medalj ”Litteris Et Artibus” för framstående konstnärliga insatser inom svenskt musikliv.