Laf now cry later med Lilla Al-Fadji

2024 släpper vi loss honom, vår hjälte och superman för första gången i världshistorien; Lilla Al- Fadji i sin alldeles egen liveshow.

Pris

Från 490 kr

Tider

Ca 90 min, ingen paus

Åldersgräns

18 år, 10 med målsman

Om showen

2024 släpper vi loss honom, vår hjälte och superman för första gången i världshistorien; Lilla Al- Fadji i sin alldeles egen liveshow. Efter två tokutsålda kvällar i Stockholm är det dags att ta succén vidare ut på en 15 datum lång turné runt om i Sverige.

Det blir en hisnande resa där ingen går säker. Ett besök i Lilla Al- Fadjis underbara galna värld. Showen bygger på hans unika karaktär och humor. Det blir såklart en del igenkänning men även nya grepp och äventyr som vi inte sett förut.

Så passa på, det här vill du inte missa!

KÖR VI!!!!!!

Stjärna på scen: Lilla Al-Fadji
Manus: Lilla Al-Fadji
Regi: Lilla Al-Fadji
Scenografi: Lilla Al-Fadji
Musik: Lilla Al-Fadji
Med mera: Lilla Al-Fadji

Liveshowen presenteras i samarbete mellan Lilla Al-Fadji och United Stage/producent Tine Matulessy.

Publikreaktioner från premiären
”Sveriges roligaste människa. 90 minuter hysteriskt kul”
Umit Dag

”Roligaste jag sett på läääänge”
Salla Salazar

”Finns ingen som Lilla Al-Fadji”
Aki Labyrint

”LAF 4 PRESIDENT”
Pablo Leiva Wenger

Om LAF

Humorkaraktären Lilla Al-Fadji började som ett mellanspel på rapgruppen Ison & Filles första skivor och fick därefter ett namn och sitt egna liv 2004.

2006 syntes han första gången i humorprogrammet ”Sen kväll med Pierre” som sändes på SVT för att därefter få sin egna kultförklarade serie ”Lilla Al-Fadji & Co” som 2008 sändes på Kanal 5.

2011 följdes den upp av ”Lilla Al-Fadji Show” på kanal 5 där Lilla Al-Fadji var host och intervjuade allt ifrån Mona Sahlin till Blondinbella.

Mellan 2009-2017 sändes Lilla Al-Fadjis egna radioprogram ”Hälliewüüd Radio” i P3, där de flesta välkända namnen passerade och intervjuades av den tyngaste. Programmet belönades även med det Stora Radiopriset, idag kallad Guldörat.

Sedan 2108 har Lilla Al Fadji skapat sig stora följarskaror på YouTube, Instagram och TikTok, där han fortsatt att att få nya som gamla generationer att skratta.

2020 och 2022 sändes humorserien ”Streams” på SVT där Lilla Al-Fadji hade en av huvudrollerna och även var en av manusförfattarna.

2024 intar han scenen för första gången i världshistorien med sin egen liveshow ”LAF NOW, CRY LATER”.