José González – A Tiger in Paradise

De senaste sex månaderna har José González turnerat internationellt med sin nya hybridturné A Tiger in Paradise – en exklusiv kväll med José González.

Pris

585 kr

Tider

Start 19.30

Åldersgräns

18 år, 13 med målsman

Om föreställningen

De senaste sex månaderna har José González turnerat internationellt med sin nya hybridturné A Tiger in Paradise – en exklusiv kväll med José González. Publiken bjuds på en speciell kväll med en visning av nya dokumentärfilmen A Tiger in Paradise, en liveshow och ett ingående samtal mellan regissören av filmen Mikel Cee Karlsson och José González. Turnén har gått via Europa, fortsätter via USA under hösten och kommer göra ett stopp i Sverige. Den 6 & 7 december framförs föreställningarna på Draken Live i Göteborg.

Dokumentärfilmen A Tiger in Paradise, om den hyllade musikern José González fick sin världspremiär i huvudtävlan på CPH:DOX tidigare i år. Det blev första stoppet på den unika hybridturnén som kureras som ”En exklusiv kväll med José González”. Under november gör man flertalet stopp i USA, bland annat i Los Angeles, Washington DC och New York och i början av december blir det Sverigepremiär. Efter Sverige fortsätter turnén ut i Europa igen och sätts bland annat upp i Paris, London och Madrid. Evenemanget består av en visning av den nya dokumentärfilmen, ett liveframträdande med José där han spelar några av sina mest populära och personliga låtar, samt ett samtal med filmens regissör Mikel Cee Karlsson. Nu kommer turnén till Sverige och det blir också dokumentärfilmens första möte med den svenska publiken.

De exklusiva kvällarna är ca 2 h och 30 minuter långa, varav 75 minuter tillägnas visningen av filmen.

Presenteras av Luger

YouTube video