Jill Johnson - Simply The Best | Draken Live

Jill Johnson – Simply the best

2023 fyller Jill 50 år och vill fira med dig i publiken!

Välkommen till Jills storslagna kalas på Draken Live i Göteborg! I denna generösa show bjuder Jill på sig själv och låtar från hela hennes karriär, med allt från country, sina egna hits till storslagna shownummer av de allra bästa. Allt detta framfört av Jills handplockade orkester, tillika Sveriges absolut bästa musiker under ledning av Stefan Brunzell.

Pris

från 795 kr/person

Tider

Showen pågår ca 100 min utan paus

Åldersgräns

18 år
13 år med målsman

Om showen

Showens namn ”Simply The Best” är precis så som vi ser Jill, en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst.

Självklart är Jolene, Open your Heart, Crazy in Love, Kärleken Är och Rose Garden med på låtlistan. Även om hennes hjärta klappar allra mest för countrymusiken, så hyser hon också kärlek och nyfikenhet för flera andra musikgenrer. Därför kommer ni i denna show att bjudas på en kavalkad av Jills absoluta musikaliska favoriter blandat med de stora låtarna och arrangemangen. Helt enkelt en show som inte kommer att lämna någon oberörd.

Välkommen till en show som inte bara bjuder in till fest med en briljant artist. Det är en extraordinär upplevelse för alla er som älskar att bli bjudna på storslagen underhållning, inklusive kvällens jubilerande och SJÄLVKLARA STJÄRNA Jill Johnson….eller som ni själva kommer att märka…

Hon är ”Simply The Best”!

JILL JOHNSON
Jill Johnson är en av Sveriges i särklass mest folkkära och bästa artister. En hyllad singer-songwriter, programledare och TV-personlighet.

Jill har turnerat sedan 14 års ålder, har över 30 år på scenen, släppt 20 egna skivalbum och dessutom otaliga samarbeten med nationella och internationella artistkollegor som t.ex. Rascal Flatts, Lionel Richie, Mauro Scocco, Doug Seegers, Ronan Keating, Miriam Bryant och många fler. Jill är dessutom Grammis-vinnare och Kristallen-vinnare för både bästa programledare och för hennes helt egna TV- program ”Jills Veranda”. Hon har även tilldelats Hans Majestät Konungens medalj ”Litteris Et Artibus” för framstående konstnärliga insatser inom svenskt musikliv.

YouTube video