Göteborg Jazz Orchestra möter Ebbot Lundberg | Draken Live

Göteborg Jazz Orchestra – möter Ebbot Lundberg

Göteborg Jazz Orchestra möter Ebbot Lundberg” blir en mäktig upplevelse med det bästa ur två musikvärldar och ett möte mellan artister som förenas i sin kärlek till musik oavsett etikett.

Pris

495 kr

Tider

Showen pågår 2h inkl. paus

Åldersgräns

18 år, 13 år med målsman

Om showen

Ebbot Lundberg – oefterhärmlige och grammisbelönade frontmannen för ”The soundtrack of our lives” med bejublat framträdande på Way Out West tidigare i år är en av våra internationellt stora artister.  Hela tiden nyfiket sökande med äkta musikalitet kastar han sig in i storbandsjazzens värld och sätter sin unika prägel med tillgång till hela dynamiken i ett 18 personer stort band med mängder av blås.

Göteborg Jazz Orchestra är en av de mest spännande rörelserna i svensk jazz just nu. Storbandet har gjort en kometkarriär och på kort tid etablerat sig på högsta nivå. I sin kärlek till musiken och jazzen söker de ivrigt nya uttryck, attraherar samarbeten med de bästa nationellt och internationellt och flörtar gärna över genregränserna och med nya format.
”Göteborg Jazz Orchestra är häpnadsväckande bra!” – Mats Hallberg (JAZZ/Orkesterjournalen)

”Göteborg Jazz Orchestra möter Ebbot Lundberg” blir en mäktig upplevelse med det bästa ur två musikvärldar och ett möte mellan artister som förenas i sin kärlek till musik oavsett etikett.

Presenteras av Krall Entertainment