Göteborg Jazz Orchestra möter Amanda Ginsburg | Draken Live

Göteborg Jazz Orchestra – möter Amanda Ginsburg

Göteborg Jazz Orchestra möter Amanda Ginsburg” blir ett mästarmöte där det finstämda och charmiga gifter sig med bredaste möjliga dynamik och uttryck.

Pris

495 kr

Tider

Showen pågår 2h inkl. paus

Åldersgräns

18 år, 13 år med målsman

Om showen

Amanda Ginsburg – Sveriges jazzdrottning! Hon har förmågan att skapa nya och synnerligen charmiga låtar som låter sig inspireras av sin historia, men som talar med en helt egen röst.  Amanda har vunnit Årets Jazz på Grammisgalan inte bara en gång utan två gånger (2019 och 2021) och spelar ständigt för utsålda hus runtom i Sverige. Hon har en utstrålning och musikalitet som engagerar vilken publik som helst – jazzklubbar, Doobidoo eller Allsång på Skansen!

Göteborg Jazz Orchestra är en av de mest spännande rörelserna i svensk jazz just nu. Storbandet har gjort en kometkarriär och på kort tid etablerat sig på högsta nivå. I sin kärlek till musiken och jazzen söker de ivrigt nya uttryck, attraherar samarbeten med de bästa nationellt och internationellt och flörtar gärna över genregränserna och med nya format.
”Göteborg Jazz Orchestra är häpnadsväckande bra!” – Mats Hallberg (JAZZ/Orkesterjournalen)

”Göteborg Jazz Orchestra möter Amanda Ginsburg” blir ett mästarmöte där det finstämda och charmiga gifter sig med bredaste möjliga dynamik och uttryck.

Presenteras av Krall Entertainment.