Från Di Leva till Bowie

Efter succén med Thomas Di Levas kritikerrosade konsertshow ”Changes”  kommer nu den efterlängtade uppföljaren, showen ”Från Di Leva till Bowie”.

Pris

Från 495 kr

Tider

Konserten pågår ca 80 min utan paus

Åldersgräns

18 år, 13 år med målsman

Om konserten

Välkommen på en spännande föreställning genom tid och rum, dröm och verklighet. Upplev David Bowie och Di Levas största hits i ett oförglömligt musikaliskt möte. Life On Mars, Heroes, Let’s Dance, Under Pressure, Vem ska jag tro på?, Vi har bara varandra, Vad är frihet? och Miraklet… Ett överraskande musikaliskt möte i världsklass!

Dagens Nyheter bland andra, hyllade föreställningen Changes och skrev att Di Leva är “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går.”Eller som Di Leva själv säger:
– Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och idéer. Min intention är att bjuda publiken på en personlig musikalisk och visuell resa, där min musik och mitt artisteri möter David Bowies betydelsefulla låtskatt.Välkommen till en personlig och fascinerande föreställning i tid och rum där publiken får njuta av Di Leva & Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Presenteras av Krall Entertainment & United Stage 

Foto: Billy Andersson

Foto: Billy Andersson

Foto: Billy Andersson