Debut med Johanna Frostling

Draken Live presenterar stolt konceptet DEBUT och första artist ut är Johanna Frostling. Johanna är låtskrivare och tidigare del av artistduon Klara & Jag, och ligger bland annat bakom Olivia Lobatos ”Syrener” som streamats över 41 miljoner gånger på Spotify.

Den 15 mars släpper hon sin första debutsingel ”Död snö” med ett nytt och råare sound. Du hör ”Död snö” premiärspelas live tillsammans med annat nytt låtmaterial när hon är först ut på Draken Live Debut söndagen den 17 mars. Dessutom får du se Göteborgskomikern Tito Salazar prova sprillans nytt stand-up material.

Pris

175 kr / student 150 kr

Tider

Längd ca 75 min

Åldersgräns

18 år, 13 år med målsman

Om konceptet

Draken Live presenterar stolt DEBUT – ett koncept där nya artister får möta publiken på vår klassiska scen som vanligtvis gästas av många av landets största artister.

DEBUT blir en arena där nya artister kan spela för en stor publik på en professionell scen, och för etablerade artister ges möjligheten att testa nytt material på en publik. Publiken i sin tur ges chansen att uppleva det bästa av nya akter på en ikonisk scen. Win-win helt enkelt.

Biljetterna säljs alltid till ett förmånligt pris: ordinarie 175 kr/studentpris 150 kr. DEBUT-scenen är öppen för musik, humor och andra scenakter.

– Det behövs fler arenor för nya artister att spela på! Med Draken Live Debut vill vi ge nya stjärnor möjligheten att testa sitt material på en bra scen, utan att det ska behöva kosta besökarna mer än en biobiljett. Vi är glada och stolta över att supertalangfulla Johanna vill vara första artist ut hos oss, säger Åsa Nathell, kommersiell chef på Krall Entertainment.

Johanna Frostling

Först ut blir Johanna Frostling, tidigare del av artistduon Klara & Jag, som den 17 mars gör solodebut live med nyskriven musik. Johanna är låtskrivare, som bland annat ligger bakom Olivia Lobatos ”Syrener” som streamats över 41 miljoner gånger på Spotify, och den 15 mars släpper hon sin första debutsingel ”Död snö” med ett nytt och råare sound. Du hör ”Död snö” premiärspelas live tillsammans med annat nytt låtmaterial när hon är först ut på Draken Live Debut söndagen den 17 mars.

– Det här blir min första spelning efter uppbrottet med Klara & Jag. Att min debut som soloartist blir på ett så klassiskt ställe som Draken Live känns otroligt lyxigt och kul, säger Johanna Frostling.

Tito Salazar

Tito Salazar är en av de mest underhållande komikerna i Göteborg. Med över 10 års erfarenhet inom stand-up har han charmat publiken runt om i landet. Tito har en humor som genomsyras av vardagliga situationer som många kan känna igen sig i.

Uppvuxen i Gislaved, där hans passion för stand-up började spira, tog han mod till sig och flyttade till Göteborg för att satsa på sin dröm inom stand-up. Han är en skicklig komiker som verkligen kan få en att känna sig närvarande i stunden. Alla älskar att skratta och Titos humor passar alla!

Presenteras av: Draken Live Debut