Dad Harmony

Dad Harmony som är kända för att tolka låtar på ett unikt sätt i en familjär miljö tar nu klivet upp på Draken Lives scen för en exklusiv konsert.

Pris

Från 495 kr

Tider

Konserten pågår ca 65 min utan paus

Åldersgräns

18 år, 13 år med målsman

Om konserten

Dad Harmony fick sin start på en ovanlig plats. Det hela började på en svensexa, där medlemmarna filmade sig själva när de satt och sjöng acapella i en bubbelpool. Klippet lades sedan upp på TikTok, där det spreds som en löpeld och snabbt blev viralt.

Papporna från Skellefteå blev kända över en natt, och deras första klipp har nu visats över 20 miljoner gånger.

Sedan dess har Dad Harmony fortsatt att göra succé på TikTok, där de lägger ut klipp där de sjunger acappella, och lockar hundratusentals tittare. Deras följarskara på Tiktok har passerat 1,4 miljoner och de har över 850.000 följare på Instagram.

Deras popularitet har även nått utanför Sveriges gränser och det är i USA, Tyskland, Japan och Frankrike som gruppen har flest följare. Dad Harmony är en nyskapande musikgrupp som består av de fem musikerna: Peter Vidmark, Tomas Vidmark, Sebastian Åkesson, Adam Stenlund och Michael Åberg.

Dad Harmony som är kända för att tolka låtar på ett unikt sätt i en familjär miljö tar nu klivet upp på Draken Lives scen för en exklusiv konsert.  Med sin unika och talangfulla sammansättning av medlemmar och deras passion för musik, bjuder Dad Harmony på en minnesvärd kväll.

Presenteras av Krall Entertainment & United Stage