Ken Ring - Musiken | Draken Live

Ken Ring – Musiken

Ken Ring bjuder in dig till den mest intima och gripande musikaliska upplevelsen av 2024 med ”Musiken” – en akustisk turné som sätter tonen för äkta känslor och musikalisk harmoni.

Pris

545 kr

Tider

Längd: ca 60 min, utan paus

Åldersgräns

18 år utan målsman

Om konserten

Ken Ring bjuder in dig till den mest intima och gripande musikaliska upplevelsen av 2024 med ”Musiken” – en akustisk turné som sätter tonen för äkta känslor och musikalisk harmoni. Med några av Sveriges främsta musiker, inklusive den bästa pianisten i Sverige enligt Ken, Mikael Bäck. Den hyllade sångerskan Linnéa Samia Khalil och cellomästaren Åse-Maria Bygland Larsen, tillsammans med legenden Ken Ring, tar denna turné dig på en resa genom livets verklighet. Med Ken Rings senaste album i bagaget är han redo att ge sig ut på vägarna och dela sitt hjärta med publiken, erbjuda en stund av eftertanke om vårt gemensamma liv. ”Musiken” – en titel som säger allt. Missa inte denna unika konsertupplevelse som nog blir hans sista turné.

Presenteras av Ambition Group

För bokning av tillgänglighetsanpassad plats kontakta Scalateaterns biljettkassa på tel: 054-190080 eller mail: biljett@scalateatern.com